Methylfenidaat 10 mg: bijwerkingen, dosering, gebruik en meer +31685032166

 


Methylfenidaat 10 mg orale pil is een voorgeschreven medicijn. Het is verkrijgbaar in de volgende vormen: orale pil, pil met verlengde lancering, capsule met verlengde lancering, kauwpil, kauwpil met verlengde lancering en oraal desintegrerende pil met verlengde lancering. Methylfenidaat wordt bovendien geleverd als een transdermale pleister, orale suspensie en orale oplossing. Methylfenidaat is een beheerde stof. Door deze benadering kan het gebruik ervan zorgvuldig worden gecontroleerd via uw arts. Methylfenidaat orale pil is nodig omdat de logo-capsules Ritalin, Ritalin SR, Concerta, Metadate ER, QuilliChew ER en Cotempla XR-ODT. Het is bovendien te krijgen als een bekend medicijn. Generieke capsules kosten gewoonlijk veel minder dan de logo-call-versie. In een paar gevallen zullen ze nu niet meer in elke stroom of vorm te krijgen zijn, omdat het logo-medicijn wordt genoemd. Methylfenidaat-pil voor oraal gebruik kan worden gebruikt als onderdeel van een Methylfenidaat 10 mg. Die aanpak kun je met verschillende capsules willen nemen.

Hoe Methylfenidaat 10 mg HCl oraal toe te passen?

Lees de medicatiehandleiding die via uw apotheker is verstrekt voordat u begint met het innemen van methylfenidaat en wanneer u een nieuwe vulling krijgt. Als u vragen heeft, stel deze dan aan uw huisarts of apotheker.

  • Neem dit geneesmiddel via de mond in zoals voorgeschreven door uw arts, gewoonlijk 2 of drie keer per dag. Dit geneesmiddel is voldoende 30 tot vijfenveertig minuten eerder dan een maaltijd. Als u echter last heeft van uw buik, kunt u dit geneesmiddel bij of na een maaltijd of tussendoortje innemen. Het te laat innemen van dit geneesmiddel binnen de dag kan ook leiden tot slaapproblemen (slapeloosheid).
  • Gebruik dit geneesmiddel vaak om er het maximale uit te halen. Om u te helpen herinneren, neem het elke dag op dezelfde exemplaren.
  • De dosering is voornamelijk gebaseerd op uw klinische situatie en reactie op de behandeling. Uw arts kan u ook aanraden om uw dosis geleidelijk te verhogen of te verlagen. Ook als u het voor een lange termijn hebt gebruikt, moet u nu niet meer ineens het gebruik van dit medicijn voorkomen zonder uw arts te raadplegen.
  • Als u plotseling het gebruik van dit geneesmiddel verhindert, kunt u ontwenningsverschijnselen krijgen (waaronder depressie, zelfmoordgedachten of andere intellectuele/gemoedsveranderingen). Om u te helpen ontwenningsverschijnselen te voorkomen, kan uw arts uw dosis ook langzaam verlagen. Ontwenning is veel waarschijnlijker als u methylfenidaat langdurig of in te hoge doses heeft gebruikt. Vertel het uw arts of apotheker op de juiste manier wanneer u ontwenningsverschijnselen heeft.
  • Bij langdurig gebruik kan dit medicijn niet zo goed schilderen. Praat samen met uw arts als dit geneesmiddel niet meer goed werkt.

Hoewel het veel mensen toelaat, kan dit medicijn ook af en toe afhankelijkheid veroorzaken. Dit gevaar kan groter zijn als u een stoornis in het gebruik van middelen heeft (inclusief overmatig gebruik van of afhankelijkheid van capsules/alcohol). Gebruik dit geneesmiddel precies zoals voorgeschreven om het gevaar van afhankelijkheid te verminderen. Vraag uw huisarts of apotheker om meer informatie.

Vertel het uw arts als uw situatie nu niet langer verbetert of verergert.

Bijwerkingen

  • Nervositeit, slaapproblemen, gebrek aan eetlust, gewichtsverlies, duizeligheid, misselijkheid, braken of hoofdpijn kunnen ook voorkomen. Als een van deze resultaten aanhoudt of verergert, informeer dan onmiddellijk uw arts of apotheker.
  • Bedenk dat uw huisarts dit geneesmiddel heeft voorgeschreven omdat hij of zij heeft geoordeeld dat de winst voor u groter is dan het gevaar van aspectresultaten. Veel mensen hebben bij het gebruik van dit medicijn nu geen kritieke aspecten meer.
  • Dit geneesmiddel kan ook uw bloeddruk verhogen. Controleer uw bloedspanning vaak en informeer uw arts als de effecten overdreven zijn.

Andere waarschuwingen

• Waarschuwing bij hartproblemen: Methylfenidaat 10 mg kan ook leiden tot beroerte, coronaire hartaanval of verrassend verlies van mensenlevens bij mensen met coronaire hartproblemen. Mensen met kritieke coronaire hartproblemen mogen dit medicijn niet gebruiken. Dit geneesmiddel kan ook uw bloeddruk en coronaire hartslag doen toenemen. Als u last heeft van overmatige bloeddruk, coronair hartfalen, een record van een coronaire hartaanval of een buitengewone coronaire hartslag, vraag dan uw arts of dit medicijn veilig voor u is.

Psychiatrische problemen voorzichtigheid: als u een verstandelijke conditie heeft, kan dit medicijn uw symptomen ook verergeren. Het kan ook psychotische of manische symptomen veroorzaken bij kinderen en jonge volwassenen zonder dat deze problemen bekend zijn. Ze kunnen ook tekenen hebben zoals hallucinaties (zien, horen of geloven van zaken die niet echt zijn) of paranoia (verdacht voelen). Methylfenidaat 10 mg Kopen

• Waarschuwing bij spijsverteringsproblemen: Deze waarschuwing is het meest effectief voor het Concerta-logo. Concerta kan ook een verstopping van de slokdarm, buik of darmen veroorzaken bij mensen die al een vernauwing hebben in een van die organen. Concerta-pillen moeten het meest effectief worden gebruikt als u de pil in zijn geheel kunt doorslikken. Het knippen of afbreken van de pil zou mogelijk de hoeveelheid medicijn in uw lichaam doen toenemen. Dit vergroot het risico op aspectresultaten.

CONTACT US

Email:info@pijnstilersapothek.com

WhatsApp:+31685032166

Oxazepam 50 mg Kopen

Oxycodon 40mg Kopen

Oxycodon 20mg Kopen

Nitrazepam 5 mg Kopen

Genotropin Cartridge 12 mg Kopen

Mirtazapine 30 mg Kopen

Flurazepam 30 mg Kopen


Comments

Popular posts from this blog

Bromazepam 6 mg Kopen angst medicijn informatie. +31685032166

Baclof 25 mg Tablet, Gebruik, Bijwerkingen En Voorzorg. +31685032166

Mirtazapine 30 mg: Gebruik, bijwerkingen en waarschuwingen.+31685032166